Маг Ивайло е специалист по разваляне на магии, разбива митовете

...
Маг Ивайло е специалист по разваляне на магии, разбива митовете
Коментари Харесай

Маг Ивайло: Магията най-лесно хваща болни и нервни хора

Маг Ивайло е експерт по повреждане на вълшебства, разрушава митовете във връзка с непознатото вмешателство в нашата сила и поучава по какъв начин да се пазим от зли хора.

„ Някои дами се залъгват, че има бяла магия за обич и я поръчват, с цел да се прилепи към тях вечно мъжът, в който са влюбени, само че това е неправилно. Всичко, което разрушава предначертаното, е зло. Не можеш да направиш проклинание за обич и да мислиш, че правиш положително. Насила красота не става “, споделя маг Ивайло, представен от „ Ретро “. Той изяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, по този начин аурата ни пази от неприятна сила. Когато аурата ни е по-слаба, заболели сме или изнервени, тогава е елементарно тя да бъде пробита от злонамерени мисли. „ Те влизат в нас и повреждат енергийното ни поле и нашето прочувствено и здравословно положение “, споделя осведоменият. Според него хората, които вършат вълшебства, нормално са самотни и неудовлетворени от живота си. „ Освен това те нямат боязън, че ще бъдат осъдени, даже се считат за богоизбрани, щом имат силата да го вършат “, изяснява той.

„ Само в случай че сте надълбоко вярващи в Бог, може да се отбраните. Силата на молитвата също е голяма, тя ни пази. Като мантра е. Казват и че Киприяновата молитва е единствената църковна молитва против вълшебства, само че тя наложително би трябвало да се чете от някой свят човек и с цел да ви помогне, не е значимо дали сте кръстени, а дали сте надълбоко вярващи “, изяснява маг Ивайло. По думите му нормално когато се прави магията, стартира да работи към 2-3 месеца по-късно. Ако са се натрупали доста проблеми и чувствате настървение към всички и всичко, дразните се елементарно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, може би ви е направена магия.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР