Мае Мюлер наруши мълчанието си относно Оли Александър, който представлява

...
Мае Мюлер наруши мълчанието си относно Оли Александър, който представлява
Коментари Харесай

Мей Мюлер от Евровизия наруши мълчанието си с изказвания за психичното здраве, Оли Александър и бойкота на шоуто

Мае Мюлер наруши мълчанието си по отношение на Оли Александър, който съставлява Обединеното кралство на състезанието за ария на Евровизия, откакто самата тя се състезаваше предходната година.

Тя написа в туит в петък преди огромния край: „ Изобщо не съм в крайник с EV тази година за личното си психологично здраве. “ Привидно обръщайки се към почитател, който я попита за какво й е „ мъчно да се ангажира “ с сходно наличие, Мей сподели в следващ туит: „ Натискът е прекомерно огромен, тъпо, тъй като обичам да извършвам и боготворя музиката, само че почитателите бяха единственото нещо, което го направи прелестно, би трябвало да се направи повече, с цел да се отбрани психологичното здраве на актьора, тъй като в действителност не е обикновено това, през което минават. "

Това идва, откакто Оли получи доста рецензии за присъединяване си в съревнование, както и представянето му на полуфинала. Зрителите вкъщи гледаха осъществяването му на полуфинала и подлагаха на критика „ слабото му пеене “. По-късно той разкри, че пакетът му с микрофон е паднал по време на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР