МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците от Уисконсин изпратиха законопроект до

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците от Уисконсин изпратиха законопроект до
Коментари Харесай

Асамблеята на Уисконсин одобрява законопроект, налагащ ограничение на популацията на вълци, изпраща предложение до Евърс

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците от Уисконсин изпратиха законопроект до губернатора Тони Евърс в четвъртък, който би наложил мандат на щатски мениджъри на дивата природа ограничение на популацията на вълци в щата, което принуждава губернатора да избира сред ласкателство на природозащитници, които желаят да защитят създанията, и фермери, които споделят, че вълците унищожават добитъка им.

Асамблеята одобри законопроекта посредством гласоподаване с „ не “ спор. Сенатът го утвърди през октомври. Евърс ще би трябвало да реши дали да го подпише като закон или да му наложи несъгласие. Неговият представител, Брит Кудабак, не отговори незабавно на известие, питащо какво е мнението на Евърс по предлагането.

Държавният департамент за естествени запаси, организация на кабинета на Евърс, одобри през октомври проект за ръководство на вълците, който не не включва твърда капачка. Вместо това проектът предлагаше популацията да се поддържа на към 1000 животни.

Планът размени проект за ръководство, признат от DNR пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР