МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Двама сватбени хамбари в Уисконсин съдиха

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Двама сватбени хамбари в Уисконсин съдиха
Коментари Харесай

Сватбени барове в Уисконсин съдят заради новия щатски закон за алкохола, изискващ лицензиране

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Двама сватбени хамбари в Уисконсин съдиха щата във вторник, пробвайки се да блокират влизането в действие на нов закон, който изисква от тях да получат лицензи за алкохол сходно на други заведения, които са домакини на събития.

Собствениците и операторите на сватбени хамбари се пробваха несполучливо предходната година да анулират закона, който преразгледа регулирането на многомилиардната алкохолна промишленост на щата. По измененията се работеше от години, спечелвайки поддръжка както от републиканци, по този начин и от демократи, огромни и дребни пивовари, търговци на едро и дребно.

Farmview Event Barn, ситуиран в Берлин, и Monarch Valley Wedding & Events, в Блеър, заведе дело против Департамента по приходите на Уисконсин. Говорител на отдела по приходите не отговори на известие с искане за коментар.

Новият закон визира всяко равнище на алкохолната промишленост в щата, управлявайки лицензирането, производството, продажбата и разпространяването на бира, вино и алкохол. Тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР