Любовният триъгълник, в който се оплете хирургът Филип (Димитър Живков),

...
Любовният триъгълник, в който се оплете хирургът Филип (Димитър Живков),
Коментари Харесай

Ще се разплете ли любовният триъгълник в „Аз и моите жени“?

Любовният триъгълник, в който се оплете хирургът Филип (Димитър Живков), влюбен в две дами по едно и също време, е на път да се разкрие. Историята е все по-заплетена, само че наподобява, че скоро истината ще излезе на яве, а Филип се раздира сред сватбата с Кристина (Мария Сотирова) и бебето, което чака Мая (Христина Джурова).

Тази вечер от 21 ч. по 1 е финалният епизод на комедийната драма " Аз и моите дами ", която бързо събра фенове и в която актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяха в света на Филип, Кристина и Мая. Тримата ненадейно попаднаха в любовен триъгълник, с цел да преведат феновете през заплетените човешки взаимоотношения.
свързани новини2979на 24.01.2022
Башар Рахал влезе в ролята на кардиолога доктор Крумов - най-хубав другар на Филип и пъстър облик в сериала.

В " Аз и моите дами " феновете видяха и актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът " Аз и моите дами " е част от филмопроизводството на публичната телевизия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР