Любопитно видео се разпроспранява вирусно в социалните мрежи. На него

...
Любопитно видео се разпроспранява вирусно в социалните мрежи. На него
Коментари Харесай

Кенгуру опита да удави домашно куче, разрази се схватка ВИДЕО

Любопитно видео се разпроспранява " вирусно " в обществените мрежи. На него е снимана битката на мъж и кенгуру, което се пробва да удави куче.

Главниият воин в записе се втурнал в реката, с цел да избави кучето си от дивото животно.

Видеото, озаглавено „ Бойните изкуства са за всички, даже и за кенгуруто “,  демонстрира куче, което държи с тъга главата си над водата, бивайки притиснато в " желязна " хватка от кенгуру.

Мъжът се втурнал да избави нападнатия си домакински любим, ругаейки необичайния нападател.

Само момент по-късно кенгуруто се хвърля към индивида.



Чува се приглушен тон на битка, преди картината да се появи още веднъж. Тогава се вижда, че по какъв начин кенгуруто стои изправено в реката с лице към индивида, а кучето към този момент е на независимост.

Потребителите  на обществените мрежи побързаха да приветстват смелата постъпка, а някои декларират, че също биха се „ борили с кенгуру “ за кучето си.

Други остават озадачени от държанието на дивото животно, което е необятно одобрявано като знак австралийската природа. Кенгурутата всекидневно са спокойни и споровете им с хората са редки.

Но те могат да бъдат непредсказуеми, когато усетят, че са застрашени или че територията им е посегната - без значение дали от човек, или друго животно.

Приблизително към пет души всяка година търсят здравна помощ след похищения от кенгурута.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР