Любопитна котка“, която британските пожарникари трябваше да спасят, след като

...
Любопитна котка“, която британските пожарникари трябваше да спасят, след като
Коментари Харесай

Сърдита котка, „внимателно изсечена“ между две стени, заснета да изглежда всичко друго, но не и облекчена

„ Любопитна котка “, която английските пожарникари трябваше да спасят, откакто се заклещи сред две стени, в този момент се издига до интернет популярност с реакцията си. Вместо да наподобява облекчена, че е излязла от несигурната си обстановка, котката беше снимана да наподобява всичко друго.

Пожарната и избавителната работа на Ланкашър разгласява за тестването във Фейсбук, като сподели, че котето от калико е заклещено „ сред стената и наковалнята “.

„ Нашите екипи от Престън безвредно избавиха тази любопитна котка от тясното им прилепяне по-рано тази седмица. Те се оказаха заклещени сред две стени и нашите пожарникари деликатно ги издялаха живи и здрави “, написа службата във Фейсбук.

спасители на животни гушкат котката до гърдите му. Но стотици коментатори бързо видяха, че „ любопитната котка наподобява раздразнена “.

„ Той беше настоящият първенец по гоненица, до момента в който вие не се появихте “, иронизира един човек в мненията. „ Сега Фред от 2 алеи надолу в новокоронования победител....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР