Любомир Каримански представи предложенията на ИТН за контрол върху финансовите

...
Любомир Каримански представи предложенията на ИТН за контрол върху финансовите
Коментари Харесай

Да се изсветли дейността на Българска банка за развитие

Любомир Каримански показа предложенията на Има Такъв Народ за надзор върху финансовите институции. 

Според него би трябвало да се организира огромна осведомителна акция по повод влизането на България във еврозоната и Организацията за икономическо сътрудничество и раз. Тя би трябвало да се случи най-малко година по-рано преди да се включим в тах. Според Има Такъв Народ тази акция би трябвало да е съответна за всяка една възрастова група.

ОТт Има Такъв Народ оферират да се запише в съдружното съглашение закрепен курс на лева-евро от 1.95583 левеа и да не се позволява някакво предоговаряне. 

Предлага се надзор и мониторинг на финансовите институции у нас. Най-напред да се изсветли активността на " Българска банка за развиване " - методите на кредитиране, критериите за разпределяне на средства и други. Добре ще е приоритет на ББР да бъде финансирането на дребни и междинни предприятия. 

От Има Такъв Народ считат, че би трябвало да се направи структурна проверка на Комисията за финансов контрол и основаване на работещ финансов пазар - в тази посока може да се вкара механизъм за отбрана на ползвателите на финансови услуги и на вложителите.  Трябда да се одобряват промени в Закона за КФН, с цел да се гарантира  нейната самостоятелност на работа. Да се включат в него и рекомендациите на ЕЦБ за надзор на финтех услугите. 

Каримански означи, че оферират дялове от държавни предприятия да се пуснат на " Българска фондова борса ".

От Има Такъв Народ държат да се обезпечи прецизен надзор на капиталовите проекти на пенсионно-осигурителните сдружения на финансовите пазари. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР