Любимката на феновете Ванеса Уудфийлд се завърна в Емердейл в

...
Любимката на феновете Ванеса Уудфийлд се завърна в Емердейл в
Коментари Харесай

Емердейл разкрива, че изненадващ герой се е ВЪРНАЛ в сапунката в драматичен бебешки сюжет - 14 месеца след нейното експлозивно излизане

Любимката на почитателите Ванеса Уудфийлд се завърна в Емердейл в края на епизода от петък вечер, с цел да помогне нейната най-хубава другарка, Рона

Тази седмица Чарити Дингъл прикани Рона да се бори за щерка си, въодушевена от личните си съжаления със сина Райън, до момента в който Гюс заплашваше да се реалокира Айви във Франция.

В шокиращи подиуми по време на епизода от петък вечер Рона взема решение да се вслуша в съвета на Чарити и да избяга от фамилния си дом с Айви, търсейки леговище в усамотен вместо това вила.

Въпреки възходящото напрежение и надвисналата опасност от интервенция на полицията, Рона продължи да пренебрегва телефонните позвънявания на брачна половинка си Марлон и майка си Мери.

Въпреки това, в непредвиден поврат, Ванеса - която имаше бурна връзка в продължение на три години с Чарити Дингъл - чука на вратата й, съпроводена от сина си Джони.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР