Любимата и обичана българска актриса Яна Маринова изрази своята гражданска

...
Любимата и обичана българска актриса Яна Маринова изрази своята гражданска
Коментари Харесай

Яна Маринова показа своя пораснал син, който преподава на деца в Гана

Любимата и обичана българска актриса Яна Маринова изрази своята гражданска позиция по наболели в всекидневието ни проблеми, като показа за образец видео със своя към този момент пораснал наследник Никола , който п реподава на деца в Гана.

Щастлива съм, тъй като имам доста да изучавам от не го. Никола живееше и учеше от 14-годишен в интернат, самичък в Германия . Ние (родителите му) живеехме в България. Когато синът ми споделяше за учебното заведение си, постоянно ми е предписание най-силно усещане, че дисциплината е желязна, а някои от учителите, които той най-вече харесваше бяха на по двайсетина години, с умения, познания, хъс и увлекателни истории за описване. И в случай че възпитаник им приказва неуважително - санкционира се с предизвестия, които при неспазване водят до изключване “, показва Яна.

Тя добавя, че тази дисциплинираност в тамошните учебни заведения не значи да не можеш да спориш с учителите си по предмета или честен проблем, само че единствено с издържани причини и държание.

По думите за приложимост на опиати учениците биват изгонени без никакво предизвестие. За приложимост на алкохол и и неподобаващо държание - съответните санкции, водещи до повторение на годината.

„ И всичко това в народна власт, не в комунизъм “ , добавя тя.

В умозаключение актрисата споделя, че мечтае същото да се случи всеобщо и в България.

„ Не виждам смисъл да показвам проблемите. Всички ги знаем “, споделя още Яна Маринова.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР