Лятото идва и с него носи цял куп нови модни

...
Лятото идва и с него носи цял куп нови модни
Коментари Харесай

Аз съм моден писател и тези рокли на Nobody`s Child отиват направо в кошницата ми

Лятото идва и с него носи цялостен куп нови фешън лансирания, които са изпълнени с ярки цветове, плаващи силуети и мечтани рокли. Една марка, на която постоянно можем да разчитаме, с цел да ни донесе тъкмо това, е Nobody's Child, която преди малко пусна нова сбирка Good Summer - и има доста части от редакцията, които ни карат да копнеем за слънцето да се появи.

Споделяйки новината, че лятната сбирка за 2024 година е пусната на уеб страницата си, Nobody's Child разгласява видео в Instagram на едно от новите дрехи, въодушевени от бохемите, с надпис: „ ДОБРОТО ЛЯТО КАЦА. Пътувайте свободно, яжте навън и танцувайте по този начин, както никой не гледа този сезон. Изпитайте трансформиращата мощ на сгряващата слънчева прегръдка в рокли, създаващи мемоари, спокойни кройки, бохемски поли и съвременни жилетки, майсторски направени от тъкани с по-ниско влияние.

" Почувствайте лечебните сили на това да сме навън, където природата се трансформира в нашето безшумно леговище за бягство. Това е нашето лято....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР