Лятото е вече тук, а именно през топлите дни графиците

...
Лятото е вече тук, а именно през топлите дни графиците
Коментари Харесай

Летният наръчник за грижа за кожата, който ще ви спести време и усилия

Лятото е към този момент тук, а точно през топлите дни графиците ни са толкоз изпъстрени с завършения, непредвидени предложения за коктейли и дълги вечери на открито, че постоянно не ни остава време да се погрижим за себе си.

Ние обаче сме ви подготвили един удобен справочник за грижа за кожата през лятото, който ще ви спести време и старания.



Не забравяйте за слънцезащитата

Слънцезащитата е извънредно значима през цялата година, само че никога не трябва да забравяте за нея през летните месеци. Имайте поради, че би трябвало да я нанесете преди да изложите кожата си на слънчевите лъчи, с цел да има време тя да попие и да сътвори незабележим предпазен филм. Така че в случай че планирате дълги дни на плажа, летни пикници или преходи в планината, не забравяйте да се намажете преди да излезете, а не на място. Ако пък прекарвате огромна част от деня навън или се къпете в море, или басейн, е мощно целесъобразно да подновявате слънцезащитата си на всеки няколко часа.

Ексфолирайте нежно

Ексфолирането на кожата е основен фактор, с цел да бъде тя свежа и с юношески тип. Важното е тук да бъдете нежни с нея и да не прекалявате. Добър вид е да прибягвате до изпитани способи като сухото четкане, за което ви споделихме повече в специфичен материал по тематиката,. Достатъчно е да ексфолирате 2-3 пъти седмично, с цел да постигнете забележим резултат.



Хидратация и отново хидратация

Всички знаем, че хидратацията е основна през летните дни, само че залисани в забързаното си всекидневие, постоянно забравяме да пием задоволително течности. Затова експертите поучават да си изградите специфичен график за пиянство на вода, в началото можете да си го запишете на лист хартия, а след време тялото ви ще свикне и ще трансформира този график в табиет. Например - бихте могли да изпивате 2 чаши вода заран на гладно. Така ще елиминирате по-лесно токсините, ще стартирате метаболизма и храносмилателната си система. Ориентировъчно можете да разпределите идващите чаши вода на всеки два часа денем, с цел да достигнете до най-малко 8 чаши на ден.

Използвайте леки и ефикасни артикули

Специално за летните дни Dove стартира своята нова и усъвършенствана линия душ гелове, които могат да се трансфорат в съвършен старт и/или свършек на вашия ден. Новата формула на Dove съдържа хидратантен крем от 3 неповторими съставки и не дехидратира кожата, а я подхранва в дълбочина още с първия душ. Така кожата ви остава нежна на досег през целия ден. Новите душ гелове на Dove са без сулфати и отстраняват непотребното омазняване, само че без да повреждат кожната преграда. На пазара към този момент е и най-новият мирис от серията, който отлично би могъл да се впише във вашата лятна рутина за грижа за кожата. Той се назовава Dove Rejuvenating Cherry and Chia Milk и има плодов мирис, който ще ви въодушеви да се насладите изцяло на всеки летен миг, който ви следва.



Докоснете се до новата усъвършенствана формула и се потопете в изцяло трансформиращото допиране на Dove. Вашата кожа заслужава извънредно нежна грижа, която ще я преобрази изцяло.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР