Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв,

...
Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв,
Коментари Харесай

Денят е сложен, с нестабилна енергия

Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв, където ще остане до 21:40ч

Луната в Лъв допринася за реализирането на амбициозни проекти, само че ще сътвори подвеждащо усещане, че силата ви е задоволителна за всичко. Човек в този миг е предразположен към хвалебствие и е разсеян при сключване на документи. Повишава се самочувствието. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок.

Повечето каузи ще ви се удават с лекост.

Избягвайте стресови обстановки. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Всичко, което вършиме добре за тези елементи на тялото в този момент, ще бъде двойно по-ефективно от всеки път. Всичко, което натоварва сърцето и другите органи, ще бъде още по нездравословно, в сравнение с в други дни. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Луната се движи на луфт от 09:26ч до 21:40ч. Не предприемайте нищо значимо.

В 21:40ч Луната минава в земния знак Дева.

Лунен календар: продължава 23 лунен ден до 00:47ч на 7 ноември

Символи на деня - крокодил, куче Цербер, Химера. Това е кармичен ден. Денят има тежка, нестабилна сила, в резултат, на което са присъщи прояви на експанзия, принуждение, опустошение, необратими промени. Често е именуван ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Човек има чувството, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е за дотъкмяване на започнатото. Въздържайте се от бизнес каузи. Не е уместно за никакви нови инициативи. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка. Време за самоограничение и успокоение. Трябва да имате самоконтрол и когато се сътвори неприятна обстановка, по-добре да отстъпите. Не се поддавайте на провокации.

Избягвайте да влизате в пререкания, разногласия и спорове. Може да ви се стори, че другите сами основават разногласия, спорове и предизвикат кавги.

В доста връзки лицемерен ден. Може да се появи предпочитание за безучастие, незаинтересованост и мързел, може да наподобява, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не желаят да се развиват добре. Много подобаващ ден за отмора и разтоварване. Добре е за генерално разчистване на дома, да се освободите от всичко остаряло и ненужно.

Наблюдава се спад в виталната мощ и сила. Могат да се проявят хронични болести.

Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се заплахата от контузии.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност и естетика. Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

За покупки – неподходящо време. Единственото, което може да се купува е състезателен инвентар.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР