ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Последният сблъсък в Блуграс изглежда включва

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Последният сблъсък в Блуграс изглежда включва
Коментари Харесай

Зашеметяващи загуби, дебат относно статуса на работа на треньора Кени Пейн замъгляват реконструкцията на Луисвил

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Последният конфликт в Блуграс наподобява включва повече почитатели, облечени в синьо на Кентъки, в сравнение с Луисвил Кардинал алено, и посетителите се чуха, до момента в който дивите котки номер 9 се търкаляха към още един успех в съперничеството на вражеска територия.

В съпоставяне с упованията за огромна синя вълна за най-очакваната игра в щата, алените пръски към KFC Yum! Центърът в четвъртък вечер предложи улики, че почитателите на Луисвил не са изоставили изцяло по-трудния от предстоящото развой на възобновяване на Кардиналите. Въпреки това, ползата понижа, защото арената е съвсем празна този сезон, след стремглави загуби и неверни стъпки отвън корта на борещия се с втора година треньор Кени Пейн го нажежиха дотам, че работата му се спекулираше, че е съществено застрашена последния уикенд.

„ Бяхме капризни “, сподели почитател и гражданин на Луисвил Ник Лококо, който участва на мача в четвъртък със брачната половинка си Сера, гордо облечена в наследник топ от Кентъки.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР