Лудогорец реализира нов силен трансфер. Шампионите привлякоха швейцарския нападател Квадво

...
Лудогорец реализира нов силен трансфер. Шампионите привлякоха швейцарския нападател Квадво
Коментари Харесай

Лудогорец плати 3 млн. евро за нападател от Нюрнберг

Лудогорец осъществя нов мощен трансфер. Шампионите привлякоха швейцарския нападател Квадво Дуа от немския Нюрнберг.

В понеделник двата клуба завършиха сполучливо договарянията по договорката, а във вторник сутринта Дуа кацна в София. Роденият в Лондон нападател с ганайски корени мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес-тестовете, след което дойде в Разград. Квадво Дуа ще бъде показан пред почитателите на „ Хювефарма Арена “ през днешния ден.

Според информация на „ Билд “ договорът на нападателя е за 4 години. Лудогорец пък е платил 3 милиона евро за футболиста. Сумата може да нарасне до 5 милиона евро при избрани достижения, които са записани като клаузи за бонуси в договора.

„ Много съм благополучен, че съм тук “,. „ Трансферът ми в този клуб е огромна крачка напред в кариерата ми. Надявам се да оправдая доверието на треньора и хората, които ме привлякоха. Знам доста за Лудогорец. Следих присъединяване на отбора в Шампионската лига “, добави Дуа.

Роденият на 24 февруари 1997 година футболист има много добра кариера. През последния сезон е изиграл 33 мача за Нюрнберг във втора Бундеслига, като е отбелязал 11 гола. Преди да премине в немския отбор Дуа два сезона носи екипа на Санкт Гален. За швейцарския отбор той има 65 срещи и 24 попадения. Играл е още за Вил, Сервет, Винтертур, Ксамакс и Йънг Бойс, на който е младеж. Има и мачове за три обединения на националните тимове на Швейцария. Висок е 185 см.

Квадво Дуа е третият нов футболист в Лудогорец от началото на сезона. Преди него бяха привлечени Марсел Хайстер и Сон. Той е и третият състезател в историята на орлите, който е притеглен от Германия. Преди него този път изминаха Каули Оливейра и Бернард Текпетей, пристигнали надлежно от Падерборн и.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР