Лошото време винаги е било сериозно предизвикателство за организаторите на

...
Лошото време винаги е било сериозно предизвикателство за организаторите на
Коментари Харесай

Тенис или ски-алпийски дисциплини: Оже-Алиасим излезе с ръкавици на корта в Мюнхен

Лошото време постоянно е било съществено предизвикателство за уредниците на всеки един тенис шампионат. Изключение не прави и ATP-250 конкуренцията в Мюнхен. Температурните аномалии през последните дни повлияха зле върху програмата на шампионата в немския град, което провокира неодобрение у някои от играчите, в това число и у огромната звезда на домакините, Александър Зверев.

Неочакваният снеговалеж в средата на април и неприятната организация в Мюнхен бяха показателни и при съществено обсъждата обстановка с Феликс Оже-Алиасим от вчерашния ден. По време на едно от почивките сред геймовете в мача си против Ян-Ленард Щруф, канадецът бе видян да отпива от водата си с ръкавици върху ръцете си, като това е безспорен казус и ни кара да се замислим дали фактически следим ATP 250 конкуренция или кръг от Световната купа по ски-алпийски дисциплини.

В последна сметка някогашният представител на топ 10 загуби от локалния любим и едва ли в миналото ще се върне назад в Мюнхен, а това важи и за значително тенисисти, които обществено показаха недоволството си към ATP, че здравето им се рискува по този метод.

Est ce qu’on a déjà vu ça? Soyons sérieux 2 minutes

Un joueur de tennis doit mettre des gants au changement de côté tellement il fait froid.

Je crois qu’on ne se rend pas compte de l’absurdité de ce tournoi.
— Valentin
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР