ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бившият федерален прокурор Нейтън Хохман напредва

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бившият федерален прокурор Нейтън Хохман напредва
Коментари Харесай

Нейтън Хохман напредва на балотаж за окръжен прокурор на Лос Анджелис срещу Джордж Гаскон

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бившият федерален прокурор Нейтън Хохман напредва на балотаж против окръжния прокурор на Лос Анджелис Джордж Гаскон, един от най-прогресивните в страната прокурори.

Gascón и Hochman ще се състезават през ноември в конкуренцията за управление на организация, която преследва каузи в най-населения окръг в Съединени американски щати.

Hochman беше едно време претендент за основен прокурор на Калифорния. Кандидатствайки се като републиканец през 2022 година, той загуби от претендента на демократите Роб Бонта. Кампанията на окръжния прокурор на Hochman споделя, че той е събрал 2 милиона $ в опита си да смъкна Гаскон.

За да завоюва първичните избори в Калифорния, претендентът би трябвало да получи 50% плюс един глас. Всичко по-малко провокира балотаж сред първите двама претенденти през ноември, без значение от партията.

Политически специалисти споделиха, че се чака Гаскон да напредне от безпартийните първоначални избори, само че са по-малко оптимистични за възможностите му през есента.

>

Хохман из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР