Лора Уудс беше принудена да се оттегли от домакинството на

...
Лора Уудс беше принудена да се оттегли от домакинството на
Коментари Харесай

Лора Уудс няма да бъде домакин на мача Тайсън Фюри срещу Александър Усик, след като получи ужасяваща контузия

Лора Уудс беше принудена да се отдръпна от семейството на мача Тайсън Фюри против Александър Усик, откакто разкри ужасяваща травма.

Водещата на TNT Sports и DAZN отсъстваше от отразяването на претеглянето на Фюри против Усик в петък и в този момент тя разгласява сърдечна актуализация в петък вечерта, в която разкрива, че не може да участва на конфликта, откакто получи съществени пострадвания, до момента в който на отмора с гаджето Адам Колард.

Тя сподели в обществените медии: „ Просто желаех да обясня отсъствието си от тв приемника за известно време, с цел да бъда изцяло транспарантна и да избегна всевъзможни спекулации.

„ Претърпях случай последно уикенд във ваканционна вила. Замахнах с възглавница и ударих огромен стъклен абажур, провесен от тавана над мен, който се счупи и наряза лицето и ръцете ми, само че за благополучие пропусна окото ми.

„ Исках да кажа няколко благодарности, първо на Адам, за това, че беше мой воин оня ден, действайки толкоз бързо и не ме напусна от този момент и на фамилията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР