LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът

...
LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът
Коментари Харесай

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain заяви за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след интервал на неактивност от близо девет години.

Това събуждане беше съпроводено от прехвърлянето на 1,960 ETH , което се равнява на $5.87 милиона при настоящи пазарни курсове.

Въпросният портфейл в началото е получил 1969.488 ETH по време на генезисната фаза на ETH, когато всеки токен беше оценен на $0.31, което възлиза на обща цена за покупка от почти $610. С настоящата оценка от към $5.9 милиона, експоненциалното нарастване на цената съставлява изумителен напредък от почти 962,195%.

Мотивът зад тази неочаквана интензивност остава неразбираем, което оставя спекулации по отношение на желанията на притежателя на портфейла във връзка с техните ETH притежания. Въпреки че е допустимо те да се стремят да капитализират забележителните облаги, окончателното им решение остава неразкрито.

CoinCodex и Changelly оферират прозрения за евентуалната траектория на цената на Етериум през май 2024 година CoinCodex планува ETH да поддържа диапазон на търговия малко над $3,000, с плануван пик от $3,111 на 9 май.

По същия метод Changelly предвижда оптималната цена от $3,097 за ETH през май, евентуално към 18-ти. Changelly предвижда оптималната целева цена от $4,773.52 за ETH до края на годината, което значи капацитет за напредък от почти 59.5% от настоящите равнища.

Освен това има упования към евентуалното утвърждение на спот Етериум ETF от американскатаа Комисия по скъпи бумаги и тържища тази година. Одобрението на спот Биткойн (BTC) ETF провокира доста неспокойствие и скок на цената, а неотдавнашното утвърждение на спот ETH ETF от финансовия орган на Хонконг в допълнение акцентира оптимизма. Подобно развиване може да проправи пътя за ETH да възвърне своя връх за всички времена от $4,878, реализиран през ноември 2021 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР