Лондончанин е създал маршрут за обхождане на кръчма, следващ маршрута,

...
Лондончанин е създал маршрут за обхождане на кръчма, следващ маршрута,
Коментари Харесай

Мемориал за обхождане на коне-бегълци е създаден в тяхна чест след вилня в Лондон

Лондончанин е основал маршрут за обхождане на механа, идващ маршрута, стихотворец от избягалите коне, които вилнеят в столицата тази седмица.

Картата акцентира разнообразни места, където избягалите коне са били видяни, до момента в който са галопирали сами през централен Лондон в сряда, 24 април. Твърди се, че две животни са в „ съществено положение “, откакто падащи парчета ги видяха да бягат от „ рутинно упражнение “ в Белгравия.

Те бяха измежду петте коня на домашната конница, които вилнеят на шест благи и оставиха четирима души ранени. Един от конете - на име Вида - беше забелязан пропит с кръв, до момента в който галопираше през централен Лондон, дружно с черен кон, наименуван Троян. Смята се, че някои от конете са избягали от покрай Бъкингамския замък до Лаймхаус в източната част на града, което съставлява разстояние от няколко благи.

Маршрутът е посипан със знакови пъбове и питейни заведения, от които един лондончанин се възползва, с цел да сътвори нов маршрут за обхождане на кръчми. Споделяйки маршрута...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР