Ливърпул размаза Тулуза с 5:1 в третия си мач от

...
Ливърпул размаза Тулуза с 5:1 в третия си мач от
Коментари Харесай

Ливърпул отнесе Тулуза с 5:1 на Анфийлд

Ливърпул размаза Тулуза с 5:1 в третия си мач от Група „ Е “ на Лига Европа и по този метод събра 9 точки на върха в групата, където френският отбор е трети с 4. В другия мач Юнион Сен Жилоа надделя ЛАСК Линц с 2:1.В 9-ата минута Джо Гомес подаде към Диого Жота, който бе в средата на терена. Португалецът овладя топката и се обърна, измъквайки се от двама съперници. Последва рейд към наказателното поле, където футболистът на Ливърпул преодоля още един състезател на гостите, с цел да се озове на стрелкова позиция и да прати топката в мрежата - 1:0 за Ливърпул.Този гол обаче подейства отрезвяващо на Тулуза и гостите направиха смъртоносна офанзива в 16-ата минута. Арон Данум изведе Тис Далинга самичък против вратаря Каомин Келехър. Нападателят бе изтърван от Люк Чеймбърс и несмущаван навлезе в наказателното поле, след което невъзмутимо порази вратата на домакините - 1:1.

След половин час игра хората на Юрген Клоп разиграха заучено след един ъглов удар. Топката стигна до стоящия в задна позиция Трент Александър-Арнолд. Капитанът на Ливърпул в този мач центрира меко от дълбочина, качвайки топката на главата на Уатаро Ендо и нисичкият японец порази вратата на Тулуза.

Натискът на Ливърпул продължи, като в 34-ата минута удар на Къртис Джоунс бе блокиран. След рикошет, топката стигна до Дарвин Нунес вдясно от вратата и уругваеца вкара трети гол за своя отбор с доста мощен изстрел, приключил с топка под гредата!в 65-ата минута, когато Нунес се пребори да излезе самичък против ватаря. Уругваецът финтира вратаря и стреля, само че топката нацели левия непряк дирек. Тя се върна към терена и се озова в краката на Райън Гравенберх, чийто мерник бе много по-точен - 4:1 за Ливърпул.В третата минута на добавеното време Коди Гакпо се озова с топка в краката в наказателното поле на Тулуза. След рикошет, топката стигна до Мохамед Салах, който елегантно финтира бранител и с компактен удар оформи крайния резултат 5:1 в интерес на Ливърпул!

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР