Литовският певец на конкурса за песен на Евровизия Силвестър Белт

...
Литовският певец на конкурса за песен на Евровизия Силвестър Белт
Коментари Харесай

Литовският певец на Евровизия казва, че изпълнението след Израел е било „травматично“

Литовският артист на състезанието за ария на Евровизия Силвестър Белт сподели, че осъществяването след Израел на огромния край е „ едно от най-лошите неща “, през които е трябвало да премине.

Състезанието беше затънало в несъгласия към присъединяване на Eden Golan от Израел и огромна група стачкуващи бяха пред Малмьо Арена в Швеция, до момента в който се изпълняваха осъществяванията.

Белт се реалокира в обществената медийна платформа X след надпреварата, с цел да показа вижданията си по отношение на осъществяването на песента си Luktelk след Израел.

Той сподели: „ Да преследвам тази страна, с толкоз интензивна навалица, беше едно от най-лошите неща, през които трябваше да мина, в действителност направих най-хубавото, на което бях кадърен в тази обстановка... травматично прекарване, желае ми се всичко да свърши след първото полувреме. ”

Продължение тази страна, с тълпата, която беше толкоз интензивна, беше едно от най-лошите неща, през които трябваше да мина, в действителност направих най-добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР