Лили Иванова много тежко е преживяла смъртта на естрадната легенда

...
Лили Иванова много тежко е преживяла смъртта на естрадната легенда
Коментари Харесай

Топ астроложката Мария Асенова разкри за какво плаче Лили Иванова, дали Николета Лозанова е бременна и ще смее ли Мария да попилее Гущеров в Брадъра

Лили Иванова доста тежко е претърпяла гибелта на естрадната легенда Асен Гаргов. Плакала е доста, само че не е имала смелостта да се покаже обществено. Било е доста тежко и сантиментално цялото това връщане обратно във времето. Тя е добър и сензитивен човек, сложна е като темперамент. Това разкри топ астроложката Мария Асенова пред " Телеграф ". Тя проучва и разкри детайлности от живота на няколко от най-големите звезди в България. Според Асенова Антония Петрова няма проблеми във връзка с персоналния си живот. " Тежка е като темперамент, взискателна е. Прекалено подредена е, което нервира ненапълно. На този стадий не мисли за бебе и семейство, а единствено за общуване ", призна тя.

" Миглена Каканашева е в изключителна депреси я и това е повода за непрекъснатите клипове, които разгласява в интернет пространството. И мала е тежки проблеми в персоналния си живот и това е повода да изпада в тежки прочувствени положения. Това е нещото, което я кара на приливи и отливи да има въодушевление ", счита астроложката.

Според нея в действителност има късмет във " ВИП Брадър " да забележим тандема Ники Михайлов и Николета Лозанова . " Те са дружно и за какво да не се покажат тъкмо там обществено? Тя въпреки всичко е в алтернатива дали да влезе 50/50. Има зачатъци да е бременна ", счита още тя.

" Иван Ласкин ще се показа добре във " Фермата ". Той е на приливи и отливи. Има доста мощна експанзия в него и доста мощно достойнство. Прави доста внезапна смяна на настроенията ", сподели Асенова.

Според нея Мария, в случай че реши да влезе във " ВИП Брадър ", не би посмяла да отмъщава на Християн Гущеров . " Певицата е непредсказуема, само че няма храброст в тази посока, тъй като тя добре знае какво ще се случи, в случай че тръгне да споделя историята й с Гущеров. Не мисля, че ще се разгърне на 100% в тайните си ", приключи астроложката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР