Лили буквално е затрупала с подаръци своята бивша, но любима

...
Лили буквално е затрупала с подаръци своята бивша, но любима
Коментари Харесай

Лили Иванова позлатила бившата си домашна помощница

Лили безусловно е затрупала с дарове своята някогашна, само че обичана домашна помощница Мария. Естрадната легенда употребила дребния интервал от време преди концерта си в Стара Загора, с цел да предложения на посетители ексикономката си и да й връчи в действителност царски блага за рождения й ден. Мария получила от ръцете на популярната си някогашна работодателка две златни синджирчета и златно колие. Но това не било всичко.

Към края на срещата им Лили извадила красиво було за диван на черно-бели райета и го връчила на ексикономката си. Към него прибавила пухена възглавница и покривка в същия цвят. Отделно напътила Мария към собствен родственик, който също живеел на „ Оборище “, да й съобщи още армагани.

Натоварена с подаръците на поп звездата, 72-годишната жена едвам съумяла да се прибере в село Яна, където се заселила преди две години след гибелта на брачна половинка си.

При всяко посещаване на Мария в мезонета на певицата тя я увещавала да се върне при нея.

 Двете са доста привързани една към друга и постоянно се чуват по телефона. Лили цени високо работливостта, дискретността, честността и положителното сърце на своята домашна помощница. Чувствала я като човек, пред който може да показа възприятията си, а това, описват нейни сътрудници, певицата не си разрешавала даже със своите близки.

Мария продължава да оказва помощ с каквото може на примата, само че било изключено да се върне при нея на цялостен работен ден. След като овдовя, ексикономката на Лили напусна София, с цел да стопанисва къщата на мъжа си в Яна. В нея Мария се грижи за огромна градина, от която носи свеж зеленчук за изпълнителката на „ Ветрове “. Налага й се да се грижи за цялото домочадие, тъй като е баба на дребна правнучка, кръстена на нея, а щерка й неотдавна е претърпяла тежка интервенция.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР