Лидерът в готвената храна за вкъщи във Враца – фирма

...
Лидерът в готвената храна за вкъщи във Враца – фирма
Коментари Харесай

Ново във Враца! Лидерът в храната за вкъщи „Мирел“ с нова модерна кухня, откри и закусвалня /снимки/

Лидерът в готвената храна за у дома във Враца – компания „ Мирел “, към този момент се обитава в чисто нова и съвременна кухня, научи организация BulNews.  Освен това за многочислените клиенти към този момент има и сладкарница, в която хората могат да си хапнат ястията незабавно.
Фирмата развива бизнеса си от далечната 2008 година, когато стартира с приготвянето и продажбата на пици и тестени произведения. През 2013 година открива първата си кухня, където стартира да предлага на клиентите готвени ястия и кетъринг. 
Днес компанията разполага с три обекта – в ж.к. „ Дъбника “, на „ Космос “ и на Стария пазар. Всеки ден там се оферират приблизително по 50 разнообразни ястия – супи, салати, готвено и десерти. 
Богатият подбор на компания „ Мирел “ към този момент се подготвя в чисто нова кухня-майка. Тя се намира на ул. „ Околчица “ 2 и се простира на 400 кв.м. Оборудвана е с чисто нови уреди от най-голям клас. Всеки ден там 8 готвачи подготвят богатото и разнообразно меню, което след това се разпределя и в останалите обекти. 
До новата кухня към този момент има и сладкарница, където всеки може да хапне някоя от вкусните гозби на компания „ Мирел “ на място. Тя е с 56 седящи места и ще бъде открита публично на следващия ден, петък, от 11 часа. 
Закусвалнята на компания „ Мирел “, както и всичките им обекти за храна за у дома, са с работно време от понеделник до събота, от 8 до 20.30 часа. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР