Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов честити новата коалиция - Продължаваме

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов честити новата коалиция - Продължаваме
Коментари Харесай

Борисов честити новата коалиция - ПП-ДБ, Възраждане, БСП, ИТН. Но пропусна старата - ГЕРБ и ДПС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов честити " новата коалиция " - " Продължаваме промяната - Демократична България ", " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". Повод за това е настояването на оставка на шефа на Народното събрание Росен Желязков, което тези четири групи по-скоро поддържат.

От изявлението на Борисов обаче още веднъж стана ясно, че той отхвърля " коалиция " сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, Въпреки, че двете партии още веднъж бяха дружно - този път в отбрана на Желязков при провалянето на кворума при започване на съвещанието. Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски също направи - както нормално - изказване, което е изцяло в благозвучие с казаното от Борисов. И заприказва за " коалиция на пудела ".

" Честито на новата коалиция. " Възраждане " - честито, ние се отървахме от ПП-ДБ,  честито на сътрудниците от " ИТН " ( ИТН) и всичките им приказки против ПП-ДБ в зала ги видяхме, несъмнено на ПП-ДБ, които си откриха нови сътрудници. Ние ще бъдем една почтена съпротива, уповавам се в този момент народът да види всеки какво прави ".

Първо желая да поздравя сътрудниците от " Възраждане ", сътрудниците от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и Българска социалистическа партия за новата коалиция с Има Такъв Народ.  Те ме улесняват доста, че повече няма да има въпроси нито за Движение за права и свободи, нито за Политическа партия, нито за сглобки. Мисля, че най-малко пет-шест служебни държавни управления ще се изредят още ", съобщи Борисов. 

Днес имаме " коалиция на пудела ", събраха се, в този момент могат да отворят още веднъж каналите, да върнат шефката  на Митниците и могат умерено да крадат, разяснява пред публицисти ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски желаната оставка на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков и протичащото се от сутринта в пленарната зала.

Но, означи той,  са подценили народа, имаме избори, виждате какви са резултатите, какво споделят социологическите организации. " Коалицията на пудела " ще се радва доста малко на грабежа, по-късно ще понесат отговорност за всичко, счита Пеевски.

Да забележим по какъв начин стоят нещата, които и през днешния ден са чудовищни, видяхте защо става въпрос - голяма корупция на тези хора, за мен ПП-ДБ с тези водачи, в случай че тези неща се потвърдят, е невероятно да се приказва с тях, те нямат интегритет, отговори ръководителят на Движението на въпрос дали могат да договарят с ПП-ДБ след вота.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР