Левски записа трета пореден успех по време на зимния си

...
Левски записа трета пореден успех по време на зимния си
Коментари Харесай

Левски с трета победа в Турция, сините се справиха и с латвийския Рига


Левски записа трета следващ триумф по време на зимния си предварителен лагер в Турция. След като в предходните два мача " сините " надиграха Динамо Киев Шахтьор Донецк U19,възпитаниците на Николай Костов победиха и латвийския Рига с 3:1.

Срещата не стартира по никакъв начин добре за " сините ", които позволиха гол още в шестата минута. Райвис Юрковскис беше изтърван от защитата на Левски и с диагонален удар откри резултата в интерес на латвийците.

Възпитаниците на Николай Костов стигнаха до изравнително попадение четвърт час по-късно, когато Марин Петков бе чудесно изведен от Рикардиньо и изравни резултата.

В заключителните минути на първата част българският отбор стигна до цялостен поврат, когато отново Рикардиньо бе основното настоящо лице. Бразилският нападател бе фаулиран в наказателното поле и осъществя отсъдената дузпа.

Началото на втората част стартира по този начин, както приключи първата - с гол за Левски. Играчите на Рига сгрешиха при изнасянето на топката и Джавад ел Джемили се възползва по най-хубавия метод като означи 3-ти гол за " сините ".

До края на мача латвийците се пробваха да се върнат в мача, само че по този начин и не съумяха да стигнат до ново попадение във вратата на Пламен Андреев. Българският отбор също пропусна няколко преференциални обстановки на контраофанзива. Така Левски приключи подготвителния си лагер в югоизточната ни съседка с баланс от четири победи и четири провали.
 Левски - Рига 3:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Рига 3:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят е от 16:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР