Левски продължава с добрата си серия в Първа лига. Столичани

...
Левски София - фенове

Снимка: Sector B video / Facebook

Коментари Харесай

Левски надхитри Хебър с невероятен гол на Лима

Левски продължава с положителната си серия в Първа лига. Столичани победиха Хебър на негостоприемния стадион в Пазарджик. Това беше финален дуел от 23-ия кръг в шампионата. „ Сините “ на Николай Костов взеха сладостен реванш за загубата на този стадион с 1:2 в шампионата за Купата на България, само че той надалеч не пристигна елементарно.

Хората на Любослав Пенев могат да съжаляват, че не взеха най-малко точка, тъй като играха мощно и даже поведоха в резултата, само че гол на Ангел Бастунов през втората част беше анулиран. След него Левски съумя да стигне до попадение посредством превъзходен гол на Фабио Лима, един от най-красивите през сезона.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Така столичани събраха актив от 44 точки и са на четвъртата позиция, на четири точки от третия ЦСКА. За Хебър провалянето е пето в последните шест кръга и отборът на Любо Пенев е 13-и с 23 точки.

Имаше и две противоречиви обстановки, които разбуниха духовете в двата лагера. Първо в 39-ата минута Кеалиан Ван Дер Каап насочи застрашителен изстрел от далечна отдалеченост, който беше избавен класно от Дебърлиев. Малко по-късно „ сините “ имаха искания за дузпа за нарушаване на Стилиян Тисовски против Фабио Лима. Такава не бе отсъдена. В 58-ата минута се израдва на гол. Атанас Кабов беше изведен на десния фланг и върна топката към Ангел Бастунов, който я прати неспасяемо в ъгъла. В следствие обаче ВАР анулира попадението за няколко сантиметра засада на Кабов.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР