Левски домакинства на Пирин Благоевград в приятелски мач, в който

...
Левски домакинства на Пирин Благоевград в приятелски мач, в който
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Пирин Благоевград

Левски семейства на Пирин Благоевград в другарски мач, в който ще бъдат показани петте нови попълнения през зимния трансферен прозорец. " Сините " се укрепиха с Филип Кръстев, Уелтън, Цунами, Ноа Сонко и Келиан ван дер Каап и се чака всеки от тях да запише минути в инспекцията.

Левски против Пирин Благоевград НА ЖИВО в SportLive.bg.
Страхотна вест за Станимир Стоилов седмица преди старта на Първа лига
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов получи страхотна вест в навечерието на подновяването на родната Първа лига. Първият мач...
Прочети повече
" Сините " се завърнаха от подготвителния си лагер в Белек след много нелеки контроли. От шест дуела момчетата на Станимир Стоилов записаха единствено една победа - тя пристигна против украинския Верес в последния от дуелите на турска земя.

В петък Левски разгласи, че входът за инспекцията ще бъде свободен. Феновете ще могат да видят любимците си онлайн за първи път през 2022 година при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

Това е предпоследен дуел за Левски преди подновяването на шампионата. В петък стана ясно, че столичани ще изиграят още един другарски мач - той ще бъде против тима на Царско село и ще се играе още веднъж на " Георги Аспарухов ".

Левски против Пирин Благоевград НА ЖИВО в SportLive.bg.
Георги Иванов - Гонзо стартира работа в БФС
Легендарният футболист Георги Иванов - Гонзо бе назначен на поста механически шеф към Българския футболен съюз. Бившият състезателен дир...
Прочети повече
Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР