Левият бек Сейни Санянг се завръща сред 11-те на ЦСКА

...
Левият бек Сейни Санянг се завръща сред 11-те на ЦСКА
Коментари Харесай

Защитник е отново на линия за ЦСКА

Левият бек Сейни Санянг се завръща измежду 11-те на ЦСКА за днешното домакинство против Крумовград. Бранителят не игра при гостуването на Лудогорец, изгубено с 1:3, заради наказване. В реванша за купата с Ботев (Пловдив), на " Колежа ", гамбийският юношески национал получи петия си жълт картон от старта на кампаният. Преди това той бе глобен и в дербито с Левски и бързо натрупа публични предизвестия.

Аут за днешния дуел с Крумовград са централният бранител и капитан на " алените " Юрген Матей, който още веднъж получи контузия, нападателя Фернандо Каранга, който бе осъден за 6 мача след дуела в Разград, както и левият бек Де Нойер, който бе отхвърлен от Стамен Белчев поради нарушение на вътрешния устав.

Очаква се експертът да повтори състава на ЦСКА от реванша за купата с Ботев в Пловдив. Вместо Матей в центъра на защитата до Кордоба ще стартира Християн Петров. Тримата норвежци също към този момент ще са налични. Скаршем не игра в Разград поради вирус, а Линдсет изтърпяваше глоба от Дисциплинарната комисия.

От своя страна наставникът на Крумовград Станислав Генчев няма да може да употребява единствено санкции централен бранител Клайдер Машедо. Вместо него ще играе Лукас Сантана. Единствените съмнения на експерта са свързани с това на кого да заложи по крилата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР