Летните месеци наближават и е време да помислим не само

...
Летните месеци наближават и е време да помислим не само
Коментари Харесай

5 цвята червило, които ще бъдат актуални през лято 2024

Летните месеци наближават и е време да помислим освен за възобновяване на дрешника, само че и за сортиране на верния грим. Нов цвят червило е елементарен метод да освежите своята визия за лятото.

Всяка жена има най-малко един обичан цвят червило – „ нейното червило “, с което се усеща най-комфортно и най-красива. Някои дами избират да залагат точно на обичаното си червило съвсем от самото начало, тъй като то е станало като неизменима част от тяхната визия. Докато други дами са по-склонни да опитват с разнообразни цветове.

Ако сте от дамите, които се интересуват от трендовете освен в модата, само че и в областта на грима, вижте 5 цвята червило, които ще бъдат настоящи това лято. Може би към този момент употребявате някой от тях или пък ще решите да изпробвате нещо ново. Ето и какви цветове върху устните ще бъдат изключително подобаващи през идните летни месеци:
Слънчево коралово
Кораловият цвят е характерен за лятото. Това е съвършената композиция сред розово и оранжево, която придава неудържим и в същото време топъл тип на устните през топлите месеци от годината. По-обраните нюанси на кораловия цвят се съчетават добре с всички тонове на кожата, тъй като нито са прекомерно смели, нито пък и незабележими. Ако желаете да запазите червилото върху устните си по-дълго време, потърсете матово червило с коралов цвят за лятото.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР