Лек автомобил е блъснал велосипедист. Пострадалият е с опасност за

...
Лек автомобил е блъснал велосипедист. Пострадалият е с опасност за
Коментари Харесай

Велосипедист е с опасност за живота, дядо го блъсна край Долна Митрополия и избяга

Лек автомобил е блъснал велосипедист. Пострадалият е с заплаха за живота. Шофьорът е избягал от мястото на случая, който е станал към 08:40 часа през вчерашния ден на пътя сред град Долна Митрополия и село Горна Митрополия, оповестиха от полицията.

Колоездачът е 64-годишен, от село Горна Митрополия. Шофьорът на блъсналата го кола избягал от мястото на случая, без да спре и да му помогне. Пострадалият е в тежко положение и е настанен в Реанимация с черепно-мозъчна контузия, с кръвоизлив в мозъка и с заплаха за живота . Извършена му е незабавна интервенция.

По късно е открито, че велосипедистът е блъснат от открит лек автомобил " Сеат Ибиза ", ръководен от 72-годишен мъж , също от село Горна Митрополия. Полицаите са разкрили следи от удара по дясното странично огледало на колата.

Уведомен е дежурен прокурор. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
 Сблъсък сред велосипедист и моторист в центъра на София
Сблъсък сред велосипедист и моторист в центъра на София

Колоездачът е с черепно-мозъчна контузия

Около 23:20 ч. нощес пък на бул. " Цар Симеон Велики " в Стара Загора 21-годишен мъж блъснал с лек автомобил " Фолксваген " движеща се по пътя електрическа тротинетка. 33-годишният лидер на тротинетката получил от удара тежки контузии на главата и тялото и е настанен за лекуване в УМБАЛ-Стара Загора. Той също е с заплаха за живота.

Извършените проби на лидера на автомобила за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. В бранш " Пътна полиция " -Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателен кодекс.
 Над 1600 нарушавания с е-тротинетки у нас за две години
Над 1600 нарушавания с е-тротинетки у нас за две години

За интервала от 7 юли 2020 до 16 юни 2022 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР