Легендата се възстановява вече близо 6 години от мозъчни травми,

...
Легендата се възстановява вече близо 6 години от мозъчни травми,
Коментари Харесай

Личният Импресарио На Михаел Шумахер С Разтърсващо Официално Съобщение!

Легендата се възвръща към този момент близо 6 години от мозъчни контузии, които лекарите първоначално смятаха за необратими. Те бяха получени при случай на ски в Алпите на 29-ти декември 2013-та година. Сабине Кем, персонален импресарио и дългогодишна другарка на фамилия Шумахер, излезе с изказване по тематиката.

„ Здравето на Михаел не е обществена тематика “, безапелационна е тя. „ Няма да разясня положението му в елементи. Искаме да запазим всичко към него допустимо в най-тесен кръг и ви убеждавам, че решението е взето в унисон с това, което той би желал “, добавя Кем за здравето на Михаел. Тя поучава почитателите на водача да не имат вяра на нещата, които се пишат в медиите за здравето на Шумахер, тъй като те не са правилни.

„ Бих посъветвала почитателите да не имат вяра на нищо, което се написа в медиите, тъй като никоя от тях няма нужната информация за това. Благодарим ви от негово име за търпението и разбирането “, сподели още Сабине пред медиите в Швейцария.

Тя разкри още, че Михаел Шумахер е извънредно сензитивна персона. Той не обичал въобще да бъде в заглавията на медиите. И даже преди тежкия случай през 2013-та година, избягвал обществени изяви.

Мениджърът прикани и да не се има вяра на никакви фотоси, които „ изтичат “ в обществени мрежи и жълти издания по света. Без да го каже в прав текст, Кем загатна, че снимки на Михаел от възобновяване му не са излизали от имението в Гланд. Пилотът е там от близо 6 години, написа gong.bg. Така феновете на Шумахер още веднъж останаха разочаровани, че не знаят по какъв начин е техният любим.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР