Легендата на нидерландския футбол – Вилем ван Ханегем, не се

...
Легендата на нидерландския футбол – Вилем ван Ханегем, не се
Коментари Харесай

Нидерландска легенда смята Хендерсън за играч средна класа

Легендата на нидерландския футбол – Вилем ван Ханегем, не се изрече изключително ласкаво за някогашния капитан на Ливърпул и сегашен халф на Аякс Амстредам, а точно Джордан Хендерсън. Според европейски първенец с Фейенорд от предишния век англичанинът е състезател „ междинна класа “, само че очевидно Аякс от това се нуждае съгласно него.

Хендерсън прекрати престоя си в Саудитска Арабия в Ал Етифак през зимата и осъществя трансфер в нидерландския гранд през януари. При договорката от Аякс оповестиха, че са следили деликатно какво ще се случи с опорния полузащитник и привличането му е на база обстоятелства.

„ Трябва ли да кажа, че той е толкоз добър колкото го знаем преди? Той е просто състезател от междинна класа, това е той “, сподели Ханегем в своя подкаст.

„ Показа ли нещо особено в мача с ПСВ? Може би Аякс се нуждаят от подобен състезател като него в този миг “, иронизира легендата на Фейенорд.

Хендерсън, който мина от Ливърпул в Ал Етифак през лятото, се надява, че представянето му в Аякс ще му донесе място в националния тим на Англия за UEFA EURO 2024.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР