Легендарният холивудски актьор Мики Рурк беше видян публично след дълго

...
Легендарният холивудски актьор Мики Рурк беше видян публично след дълго
Коментари Харесай

Беше смятан за голям холивудски прелъстител и любимец на жените, но сега е неузнаваем   


Легендарният холивудски артист Мики Рурк беше забелязан обществено след дълго време да се разхожда с дългогодишния си другар и коафьор Джузепе Франко в Бевърли Хилс.


Рурк притегли вниманието на минувачи и папараци с забавния си стайлинг, само че и с излъчването на лицето си.

Актьорът бе облечен в дълго карирано палто, необятни дънки и сива тениска, а добави комбинацията с бяла каубойска шапка.


Но това, което първо сграбчи погледите на всички, е лицето на артиста, цялостно със следи от несъразмерните естетични интервенции и корекции, на които се подложи през последните години.

Някога красивият артист беше любим на доста дами, които към момента го помнят с еротичната драма " 9 седмици и половина ", в която той взе участие с Ким Бейсинджър и снима няколко секси подиуми, а при започване на 90-те се снима в екшън шлагера " Харли Дейвидсън ". и Marlboro Man " ” с Дон Джонсън и Том Сайзмор.


Но през 1991 година Рурк ненадейно взема решение да се занимава професионално с бокс, който е упражнявал като дилетант. По време на своята боксова кариера той претърпя доста пострадвания, в това число строшен нос, счупени пръсти и ребра, раздвоен език и подути бузи.

Заради всички пострадвания по лицето му се наложи да се подложи на пластична интервенция, при която беше реконструиран, а хирурзите нарекоха положението му " доста обезобразено ".


Междувременно Рурк се завърна в актьорския свят, само че вместо функциите и уменията му, външният му тип беше на напред във времето.

След като ремонтира лицето си от боксови контузии, той се пристрасти към интервенциите и ботокса, с цел да реализира юношески тип, само че за жалост постоянно шокира с трансформациите си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР