Лечебен ефект: Учени откриха най-ефективната песен срещу стрес и напрежение.

...
Лечебен ефект: Учени откриха най-ефективната песен срещу стрес и напрежение.
Коментари Харесай

Лечебен ефект: Учени откриха най-ефективната песен срещу стрес и напрежение


Лечебен резултат: Учени откриха най-ефективната ария против стрес и напрежение. В наши дни към този момент съществуват безброй способи за понижаване на безпокойството и постоянно се постанова да изпробваме многочислени способи, с цел да определим
кой способ работи най-добре за нас.
Но по какъв начин ще реагирате, в случай че разберете, че има метод стресът да бъде разкаран без никакви медикаменти или странични резултати?
Според лицензираната клинична психоложка
Дженифър Тейц, създател на „ Нулиране на напрежението: Как да успокоите тялото и мозъка си за минути “, е потвърдено, че една ария дейно успокоява безпокойството.



В обичайна болнична конюнктура медикаментите постоянно са първата линия на прогонване на паниката и безпокойството.
Това е разбираемо поради множеството
изследвания и опити, които поддържат тяхната сигурност и успеваемост. Но откриватели от Катедрата по анестезиология и интензивни грижи в Университета на Пенсилвания организираха изследване за да видят дали музиката може
да бъде заслужен сурогат на медикаментите.
Учените съпоставят резултатите на медикаментите с лечебната ария за усмиряване на мозъка преди здравна процедура. Песента, употребена в изследването от 2019 година, оповестено в British Medical Journal, е Weightless на Marconi Union, цитира fakti.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР