Лебед с разбито сърце се прибира отново, след като загуби

...
Лебед с разбито сърце се прибира отново, след като загуби
Коментари Харесай

Лебед с разбито сърце се прибира отново, след като загуби партньора си и беше блъснат от кола през същата седмица

Лебед с разрушено сърце се прибира още веднъж, откакто загуби колегата си и беше блъснат от кола в една трагична седмица.

Чарли лебедът, който живее в The Crammer Pond в Devizes, Wiltshire, беше забелязан да се скита из квартала да плаче, откакто загуби половинката си при случай. Сали Носеда, 74, която живее в региона от шест години със брачна половинка си, споделя, че езерото е доста рисково за лебеди.

Поради местоположението на езерата птиците нямат различен избор, с изключение на да прекосят основния път, с цел да намерите място за гнездене. Г-жа Носеда сподели: „ Крамер не е най-хубавото място за тях, тъй като там няма уместно място за гнездене “. Полупенсионираната дизайнерка на уеб страница се реалокира от Девън, с цел да бъде по-близо до фамилията си, и споделя, че не е проявявала интерес към лебедите, преди да пристигна в региона.

Можейки да види езерото от прозореца си, госпожа Носеда падна влюбен в дивата природа и в последна сметка основа група във Фейсбук, наречена Friends of the Cramer за хора, които желаят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР