ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Бившият конгресмен Питър Мейер оттегли името

...
ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Бившият конгресмен Питър Мейер оттегли името
Коментари Харесай

Бившият конгресмен Питър Мейер прекратява кандидатурата си за номинация на Републиканската партия в надпреварата за Сената на Мичиган

ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Бившият конгресмен Питър Мейер отдръпна името си от конкуренцията за Сената на Съединени американски щати в Мичиган в петък, приключвайки дълъг опит да стане претендент на републиканците и да се върне в Конгреса, откакто беше изпъден от гласоподавателите поради поддръжката за опит за импийчмънт на тогавашния президент Доналд Тръмп.

Мейер разгласи кандидатурата си през ноември и се бори за номинацията на републиканците против някогашния Представителите на Съединени американски щати Майк Роджърс и Джъстин Амаш, в допълнение към богатия предприемач Санди Пенслър.

Мейер съблюдава крайния период до 23 април, с цел да съобщи подписите на петицията, с цел да включи името си в бюлетината за първичните избори през август, само че се отдръпна от конкуренцията в петък, удостовери пред Асошиейтед прес представител на държавния секретар на Мичиган. Името на Meijer няма да бъде в бюлетината, защото той срещна 16:00 часа. краен период петък за отдръпване от конкуренцията.

„ Трудната действителност е, че основите на надпреварата са се трансформирали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР