Лана Роудс е само на 25 години, но вече си

...
Лана Роудс е само на 25 години, но вече си
Коментари Харесай

В дома на една бивша порно принцеса: Вижте в какъв лукс тъне Лана Роудс

Лана Роудс е единствено на 25 години, само че към този момент си проработи сериозна популярност, с помощта на филмите за възрастни, в които участваше. Е, явно този интервал е зад нея към този момент, тъй като неотдавна тя заяви, че ще става майка за първи път. Не е известно кой е таткото, само че се чака Лана да роди при започване на януари 2022 година През февруари 25-годишната Лана показа за раздялата си с известния блогър Майк Майллак. Бившата порно звезда се срещнала с него при започване на предходната година и те бързо завързали връзка. Бурно почнали и бурно завършили връзката си.

Виж още: Анси от 1-ви и Дени от 2-ри сезон на " Един за различен " - първи приятелки! А приликата им е удивителна 

Очевидно обаче Лана бързо се е съвзела от всичко и е направила огромната крачка. Освен майчинството, Лана се радва на нов и много първокласен дом. Най-интересното е, че явно Лана и Майк са запазили много положителни връзки, тъй като именно  в собствен нов влог той ни развежда из къщата на Лана. Имението разполага с голям двор, басейн и има специфична стая, в която Лана отглежда най-различни типове птички.

Виж още: Ронси и Чоле: Супер свежата родна тиктокърска двойка, която избухна за по-малко от два месеца 

Къщата разполага с голяма дневна с необикновен процерц, от който се открива панорама към градината. Спалнята на хубавицата също има впечатляващи размери, а кухнята също наподобява много комфортна. Не знаем дали Лана обича да готви, само че сигурно всяка стопанка би се чувствала прелестно в сходно пространство. Всичко това коства малко над 1 млн. $, които Лана е проработила със сериозен труд. 

Изображение: https://www.instagram.com/lanarhoades/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР