Куриозна пътна каскада умело бе осъществена в Пловдив. Жена паркира

...
Куриозна пътна каскада умело бе осъществена в Пловдив. Жена паркира
Коментари Харесай

Забележителна каскада: шофьорка кацна върху друга кола

Куриозна пътна каскада ловко бе осъществена в Пловдив. Жена паркира автомобила си върху друга кола, спряла изцяло почтено пред жилищен блок в квартал " Тракия ".

Става дума за близки паркинги на разнообразни равнища и по този начин при неверно тръгване едната кола се е приземила върху другата, разяснява през днешния ден Българска национална телевизия.

При случая, който е станал рано сутринта, има единствено материални вреди, няма и данни за приложимост на алкохол и опиати от страна на лидерката.

Няколко часа по-късно колата е била вдигната с репатрак.

От Града на тепетата припомнят, че наскоро китайски екскурзиант с кола чартърен е " прелетял " в частен двор, откакто объркал газта и спирачката.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР