Куриозен случай от Пловдив. Паяк вдигна колата на служител на

...
Куриозен случай от Пловдив. Паяк вдигна колата на служител на
Коментари Харесай

Куриоз: Служител на ДАИ свали номерата на паяк, вдигнал неправилно паркираната му кола

Куриозен случай от Пловдив. „ Паяк ” подвигна колата на чиновник на ДАИ, която била паркирана погрешно. Ядосан от този факт, инспекторът свалил номерата на репатрака и лишил шофьорската брошура на служащия в общинското дружество „ Паркиране и репатриране “, оповестява.

Общината ще апелира формирания акт. Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ стартира вътрешна инспекция за това дали инспекторът е злоупотребил със служебното си състояние.

„ Вдигнатата кола беше паркирана непозволено - на пътен знак „ Забранено прекъсването ”, който беше с спомагателен знак „ Вдигане от паяк ” . Нарушението беше установено от служителя на реда, който е дружно с екипа ни ”, каза в ефира на „ Здравей, България ” водачът на репатрака Димитър Стоянов.

„ Мои чиновници ми се обадиха малко след 11 часа. Казаха ми, че се прави инспекция на нашия репатрак от чиновници на ДАИ. Разбрах, че тя е почнала от служител на ДАИ, чиято кола била вдигната ” , съобщи шефът на Оперативна програма " Паркиране и репатриране " - Пловдив Нъшан Деркалестаниан.

Той акцентира, че инспекторът от ДАИ се държал извънредно „ надменно и нападателно ”, когато пристигнал да си прибере автомобила. „ Той наскърбяваше моите чиновници. Малко по-късно спря репатрака ни на метри от наказателния паркинг с палка на Министерство на вътрешните работи ” , посочи Деркалестаниан.

Повече по тематиката гледайте във видеото. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР