Кучето на Борис Джонсън нападна и уби гъска в градините

...
Кучето на Борис Джонсън нападна и уби гъска в градините
Коментари Харесай

Отговор от 10 думи на кралицата, след като кучето на Борис Джонсън уби кралски лебед в Бъкингамския дворец

Кучето на Борис Джонсън атакува и умъртви гъска в градините на Бъкингамския замък, само че някогашният министър-председател не сподели на кралица Елизабет за случая разкри кралски биограф.

По време на първото блокиране на ковид някогашният монарх и нейният обичан брачен партньор, принц Филип, бяха отседнали в замъка Уиндзор. След като Джонсън напусна болничното заведение, където попадна в интензивно поделение след заразяване с Covid-19, кралицата му сподели, че може да върви на разходка в Бъкингамския замък със брачната половинка си Кари и дребния им наследник Уилфред.

Но по време една от тези разходки Джак Ръсел Дилин на Кари атакува и умъртви гъска покрай езерото на двореца, написа кралският биограф Робърт Хардман. Въпреки това, макар че Джонсън не го загатва на кралицата, тя по-късно направи коментар по време на една от аудиенциите им, който наподобява предполагаше, че е знаела за гибелта на гъсенцето.

Г-н Хардман написа: „ Когато тогавашният министър-председател Борис Джонсън излезе от болничното заведение, откакто по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР