Крилото на Левски Фабио Лима отбеляза първото си попадение за

...
Крилото на Левски Фабио Лима отбеляза първото си попадение за
Коментари Харесай

Лима: Първият ми гол за Левски ще остане завинаги в моята памет

Крилото на Левски Фабио Лима означи първото си попадение за отбора в дебютното си присъединяване на стадион " Георги Аспарухов ". Бразилецът оформи класиката в 44-тата минута против Арда при триумфа с 4:0 в събота. 27-годишният футболист употребява обществените мрежи, с цел да изрази насладата си от попадението със синия екип.

" Първо, желая да благодаря на Господ за всичко, тъй като без него съм нищо. Първият ми гол с фланелката на Левски ще остане вечно в паметта ми. Имаше доста дни на работа и безрезервност. Искам да благодаря на всички членове на фамилията ми, които ме поддържат, и на всички, които обичат Левски. Продължаваме работата си и оставаме мощни! ", бе посланието на Лима.

Капитанът на столичани от началото на пролетта Цунами също бе деен в онлайн пространството. Левият бранител разгласява фотоси от дуела и написа: " Благодаря на Господ за още една победа с Левски. Нека продължим дружно ", написа бразилецът. Постът му бе харесан от доста от играчите на столичани, а новото попълнение Хоакин Фернандес написа: " Моят капитан. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР