Крайнодясната Алтернатива за Германия“ отдавна се представя като най-патриотичната сила

...
Крайнодясната Алтернатива за Германия“ отдавна се представя като най-патриотичната сила
Коментари Харесай

Скандалът с „троянския кон“ в Германия разтърси AfD

Крайнодясната „ Алтернатива за Германия “ от дълго време се показва като най-патриотичната мощ в немската политика. Но защото партията в този момент е затънала в обвинявания в задграничен шпионаж, нейните критици споделят, че това изказване в никакъв случай не е изглеждало по-малко правдиво.

Миналата седмица немската полиция арестува чиновник на Максимилиан Кра, член на Европейския парламент от AfD, на обвинявания в шпионаж в интерес на Китай. Крах уволни сътрудника, само че настоя, че не е направил нищо неприятно.

По-рано този месец депутатът от AfD Петр Бистрон беше разпитан за изказвания, че е взел пари от прокремълски олигарх, провеждащ загадка акция за разпространяване на съветска дезинформация в Европа. Той отхвърли каквото и да е нарушаване.

Въздействието върху известността на партията е ясно. По-рано тази година тя доближи до 24 %, изпреварвайки и трите партии в ръководещата коалиция на канцлера Олаф Шолц, на фона на гнева на гласоподавателите от възходящата имиграция, инфлацията и вътреш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР