Крайнодесният Национален сбор, чийто лидер е евродепутатът Жордан Бардела, може

...
Крайнодесният Национален сбор, чийто лидер е евродепутатът Жордан Бардела, може
Коментари Харесай

Френската крайна десница може да има рекордно висок резултат на п...

Крайнодесният " Национален общ брой ", чийто водач е евродепутатът Жордан Бардела, може да вземе 33 на 100 от вота, а крайнодясната партия " Реконкиста " на Ерик Земур ще има 6%, съгласно изследване на консултантската компания " Портланд Комюникейшънс ".

 

За съпоставяне центристката коалиция " Заедно! ", която включва президентската партия " Ренесанс ", се чака да получи едвам 14% от гласовете.

 

Изследването е извършено онлайн в края на януари, когато Франция е в разгара на мощни фермерски митинги, измежду 1034 души.

Анкетата е извършена и в Италия, Нидерландия, Германия и Полша. Крайнодесни обединения се чака да имат сериозен растеж на всички места, с изключение на в Полша, където демократичната " Гражданска коалиция " на премиера Доналд Туск ще получи 35%.

 

В Германия крайнодясната " Алтернатива за Германия " ще получи 17% спрямо 11 на 100 на последните евроизбори през 2019 година, излиза наяве от резултатите от сондажа.

" Европейски Съюз се насочва към тези избори, до момента в който жителите са в надълбоко песимистично въодушевление ", показва изпълнителният шеф на " Портланд Комюникейшънс " Виктория Дийн.

 

Във Франция, Германия, Италия и Полша възходящите разноски за живот оглавяват безпокойството на жителите, в Нидерландия това е жилищната рецесия.

 

Имиграцията е на второ място във Франция, Германия и Нидерландия, а в Италия и Полша – опазването на здравето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР