Крайният срок за подаване на документи е до 8 април

...
Крайният срок за подаване на документи е до 8 април
Коментари Харесай

Община Варна обяви конкурс за директор на дирекция „Финанси и бюджет“

Крайният период за подаване на документи е до 8 април 2024 година

Община Варна разгласи конкурс за шеф на дирекция „ Финанси и бюджет “. Кандидатите за заемане на длъжността би трябвало да дават отговор на следните условия: висше обучение – степен магистър, професионална област – икономически науки, най-малко 4 години опит или добит сан III младши. Конкурсът за позицията ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: „ Общински бюджет – особености, провокации и положителни практики в подтекста на бюджетния развой “ и изявление.

Документите за присъединяване в състезанието би трябвало да се показват в период до 17:30 часа на 08.04.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ” , ет. 4, стая 404, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители. 

Кандидатите могат да подават документи и по електронен път на адрес [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани с личен електронен автограф.

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на тази позиция се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.

За информация: адрес бул. “Осми Приморски полк ” №43, отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”. Телефон за връзка: 052/820 263, лице за контакт Ирина Бинева.

За повече информация за нужните документи адрес: .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР