Кръвосмучещата риба вампир“ с уста, пълна с остри като бръснач

...
Кръвосмучещата риба вампир“ с уста, пълна с остри като бръснач
Коментари Харесай

Дюнен пясъчен червей в реалния живот, пълен с „вампирски“ зъби, ужасява плажуващите, след като се измие в Обединеното кралство

Кръвосмучещата „ риба върколак “ с уста, цялостна с остри като бръснач зъби, беше открита изхвърлена на плажа покрай яхтеното пристанище Exmouth в Девън от Уил Майлс.

23-годишният юноша бил на разходка край морето след работа предходната седмица, когато се натъкнал на странното творение. „ Беше доста видимо, лежешком в централната част на плажа покрай линията - бях на разходка след работа “, сподели той.

Той разказва външния му тип като „ като голяма пиявица със смукало, цялостно с остри, ориентирани във вътрешността зъби “. Той не беше надалеч, създанието в действителност беше морска минога - тип, който смуче кръвта на плячката си, като пиявица, давайки им името „ риба върколак “.

Някога те са били нормална панорама във водите на Обединеното кралство, само че те са станали необичайност, като повода за намаляването им е ниското качество на водата и основаните от индивида бариери в реките, където се развъждат.

Складовият служащ Уил от Bovey Tracey, пресметна, че е към 80 cm дълго - малко по-малко от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР