Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Ван с хасковски номер е задържан в Гърция с 20 нелегални мигранти

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Ван с хасковски номер е арестуван в Гърция с 20 незаконни мигранти

Гръцката полиция задържа автомобил с хасковска регистрация с 20 незаконни мигранти. Арестуван е водачът с обвиняване за трафик на хора, заяви кореспондентът на БНР В Гърция. Пред " Фокус " Министерството на външните работи удостоверява случая с уточнението, че задържаният не е български жител. Ванът не е спрял за рутинна инспекция и последвало гонене с 20 полицейски коли. По информация на БНР мигрантите влезнали в Гърция от Турция.

ЧЕЗ разгласи подготвеност за зимния сезон

Мрежата на компанията, която доставя с ток Западна България, е подготвена за зимата - обходени са 40 000 км електропроводи, прегледани са 18 000 трансформаторни машини, сменени са 180 трансформатора, 10 000 изолатора по електропроводите и над 30 тона проводници. Монтирани са автоматизирани уреди, посредством които обиден от повреда сектор се отделя от по-голямата част на клиентите. Така повредата се отстранява по-бързо и по-малко клиенти са наранени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР