Кратък видео клип в YouTube, уловил публичен скандал между духовник

...
Кратък видео клип в YouTube, уловил публичен скандал между духовник
Коментари Харесай

Духовник атакува Шаренкова: Вие от фашистката БСП, 30 години само взимате пари

Кратък видео клип в YouTube, уловил обществен скандал сред свещеник и видна русофилка, събира фенове и мнения в обществените мрежи. Сцената се развива на 9 май пред паметника на руския окупатор в центъра на столица.

Иподякон Атанас Стефанов нападна с остри думи проф. Светлана Шаренкова – деятел на Българска социалистическа партия, издател на рускоезичен вестник и ръководител на Форум „ България – Русия “. Тя е близка и до съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

„ Вие от 30 години единствено взимате пари – представители на фашистката партия Българска социалистическа партия. От 30 години взимате пари, с цел да вършиме българо-руски връзки. Вие комунистите – давате оръжие на Украйна, с цел да се избиват наши духовни деца и братя “, нападна духовника Шаренкова. От видеото се вижда, че професорката се пробва да се опр

авдава и разграничи от Българска социалистическа партия – нямала нищо общо с партията, била изключена от една година. На помощ и се притичат други социалисти, пробвайки се да предотвратят абсурда.
Иподяконът се дефинира като български родолюбец и не крие позиции, че страната не би трябвало да се намесва във военния спор. Реакцията му била предизвикана от подлото и лицемерно отношение на социалистите, които играели двойна игра и действително лъжели обществото.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР