Кратък брифинг даде адвокатът на Венцислав Караджов – полицаят, който

...
Кратък брифинг даде адвокатът на Венцислав Караджов – полицаят, който
Коментари Харесай

Експолицаят Караджов направил опит да се обеси на кабел

Кратък брифинг даде юристът на Венцислав Караджов – служителят на реда, който се барикадира в дома си, откакто беше наказан на доживотна присъда за убийството на родителите му.

По думите наЗоя Тошковаклиентът ѝ направил опит да се обеси, малко преди да бъде изведен от жилището си. „ Кабелът обаче се е скъсал. Известно време той лежал на пода, до момента в който се освести. Приел го е като знак на ориста ”, акцентира юристът и изясни, че не полицията го е убедила да се съобщи. Според нея, в случай че методът на униформените е бил малко по-агресивен, клиентът ѝ можело да ги нападне, съобщи Glasnews.bg.

Веднага, откакто Тошкова схванала, че решението по делото е излязло, тя уведомила Венцислав Караджов. „ Той стартира да се сбогува с мен и сподели, че животът му е приключил и няма да лежи почтен в пандиза. Тогава усетих, че нещо крои и му споделих да не прави ексцесии, с цел да не пострадат почтени ”, изясни адвокатката, представена от Нова. Осъденият споделил, че ще работи както си желае, откакто са били вложени старания да бъде приет за отговорен.„ Каза, че е въоръжен, има туба с бензин и ще се отбранява до последно. Явно е блъфирал. Уведомих го, че имам връзка с престъпните служби ”, добави Зоя Тошкова.

„ И той, и аз не одобряваме доживотната присъда. На може да се тупаме в гърдите, че сме народна власт, а да съдим някого без доказателства. Това се случва прекомерно постоянно в тази страна ”, сподели през сълзи юристът.

Междувременно вътрешният министър Калин Стоянов разгласява статус във Фейсбук профила си, в който благодари на служителите на реда, които взеха присъединяване в акцията. По думите му всеки от тях е приключил работата си професионално.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР